Здесь больше нет рекламы. Но могла бы быть, могла.

Автор Тема: Георгій Гонгадзе.Три роки непевності.  (Прочитано 1200 раз)

Slava

• Гость
Мабуть зараз уже безглуздо питати, чи хтось не впевнений у вбивстві цього журналіста і
відповідності таращанського тіла саме його останкам,але чи причетні до його вбивства урядові
особи на сьогодні ще залишається загадкою.
Ми, як і всі слов"яни, звикли у всьому покладатися на думку закордонних експертів, які
колись ще стверджували, що в нас є свобода слова.Після зникнення Георгія Гонгадзе вони ж
поспішали висказати протилежне.
ЗМІ мають бути об"єктивними. У всьому. Та чи можливо це у  нашому суспільстві??

Scath

• Гость
Наведіть, будь ласка, приклад, в якій це країні або в якому суспільстві ЗМІ були об'єктивними? Вони завжди знаходилися рід контролем "згори" чи опозиції, якщо вона не занадто слабка.

Slava

• Гость
Доречне зауваження, Гудрый Мудвин. Не варто, мабуть , скидувати всі ЗМІ в одну купку і поділити їх
на приватні та незалежні.Зрештою я мала на увазі "мають бути".  
В ідеалі саме незалежні і повинні бути об"єктивними( оскільки поняття " незалежні ЗМІ" таки існує). А стосовно нашого суспільства, ви ставите його в один ряд з іншими??

Scath

• Гость
Будь-яке суспільство не має ніяких привілеїв перед іншими. Друга річ, який відсоток дурнів при владі.

А щодо "незалежних" СМІ, то українських я не знаю. Мабуть, "Дзеркало тижня". А таку гидоту, як "Факти", "ВВ", "Сегодня" в руки брати бридко.