Здесь больше нет рекламы. Но могла бы быть, могла.

Автор Тема: Дэмакраты i радыкалы  (Прочитано 1738 раз)

Morgul Angmarsky

• Гость
Дэмакраты i радыкалы
« : 04/02/2003, 03:40:20 »
Тонi, ты, зразумела, слушна кажаш, але ж усе гэтыя меры праводзiлi менавiта дэмакраты. Радыкалы, пакуль што, не тое што ва уладзе, але i побач не былi. Што рабiць з уладай яны ведаюць, але вось лiдарау па-ранейшаму няма. I такiх дзiцячых памылак (як на пачатку 90-х) не нарабiлi бы, бо усiм добра вядома, што рэальная сiтуацыя адрознiваецца ад таго, як яе бачаць у БНФ i АГП.

Ilnur

• Гость
Re:Дэмакраты i радыкалы
« Ответ #1 : 04/02/2003, 03:45:16 »

Цитата из: Morgul Angmarsky on 04-02-2003, 03:40:20
Радыкалы, пакуль што, не тое што ва уладзе, але i побач не былi... I такiх дзiцячых памылак (як на пачатку 90-х) не нарабiлi бы

Толькі той, хто ніколі не трапляў у складаную сітуацыю, дакладна ведае, што ў ёй рабіць (с) Чарльз Дыккенс.

Morgul Angmarsky

• Гость
« Ответ #2 : 04/02/2003, 03:49:55 »
Разумныя людзi яшчэ у 1991-92 гг. казалi, што не трэба так бегчы наперад, што будаваць краiну трэба не на iдэе мовы, бо апошняй, фактычна, няма. Да iх прыслухоувацца сталi толькi зараз.

А гэтаму народу не трэба было увогуле даваць права на абранне адзiнага кiраунiка. Далi, i быдла абрала вусатага. I другога шанцу можа i не быць. Неабходна было запазычыць вопыт Пауднёвай Карэi (i трохi - Чылi).

Ilnur

• Гость
« Ответ #3 : 04/02/2003, 03:58:42 »
А я... А мне... А мне Ірландзія падабаецца... Вось толькі ў іх пачатковыя ўмовы былі іншыя....

Ты правы, напэўна, што датычыцца права на абраньне. На самой справе, калі свабода даецца проста так, як нам у 91-м, мала хто разумее яе каштоўнасьць. Трэба нешта кшталту канстытуцыйнай манархіі, ды цэнзы, каб кожная кляса зубамі вырвала сабе права на ўдзел у абраньні парлямэнту. Тады, напэўна, і зразумеюць, што гэта не цацанкі.

Morgul Angmarsky

• Гость
« Ответ #4 : 04/02/2003, 04:02:32 »
Здаецца мне, што пачатковыя умовы у Iрландыi адрознiвалiся ад нашых адным, - iрландцы змагалiся за сваю незалежнасць, а нам яе проста падаравалi. Бабулi у вёсцы i алкаголiку у горадзе незалежнасць не патрэбная. А у астатнiм iрландцы пачыналi з такой жа ... як i мы...

Ilnur

• Гость
« Ответ #5 : 04/02/2003, 04:04:36 »
Гэта я, уласна кажучы, і маў на ўвазе.

Morgul Angmarsky

• Гость
« Ответ #6 : 04/02/2003, 04:08:52 »
Згодны, каб народ наш заплацiу крывёю за незалежнасць, зараз iшла бы iншая размова. А так, кожны iдзе па свайму шляху, i нiкому няма цiкавасцi нi да iншых, нi да нейкай там незалежнасцi.