2 Thror: Фі, Thror, фі як вульгарно!
Ото вже не знайшов до чого вчепитися! Анонімка

"Анонимка и подлость"... Тим більше не гарно говорити так про людину, яка в попередньому пості пропонувала всім і тобі в т.ч. свою допомогу. Цього ти не побачив, а от "превосходства и безапелляционности" знайшов "в избытке"...
Моє ім’я, так-само, як прізвище і по-батькові скаже тобі не більше, ніж той нік, що зліва. І якщо ти когось запідозрив — дай собі і тій людині спокій, хай спить спокійно

Ти мене не знаєшне знаєш ні зблизька, ні здалека.
Тому давай не будем перетворювати цей тред в філію "Сміта", бо власне там об!"№%ють один-одного і отримують від того задоволення. До речі, якщо б я дійсно мав на меті когось з вас, чи те, що ви робите, об!"№%ти, то постив би скоріше туди.
Тож якщо ти, чи будь-хто інший хочете мені персонально сказати щось агресивне, або й ні: ICQ 111930194 з 11 до 18:00 в будні дні до ваших послуг.
2 Tor: (це такий бублик якщо я не помиляюсь:)) Дякую, перше більш-менш внятне заперечення моїй писанині. Повторю, я не планував жодних об!"№онів і просто висказав вам своє і не тільки своє бачення того всього. Щодо стилістики написання... так, досить різко, але перепрошую, заслужено. Чи гарно було з боку організаторів обманути повний органний зал народу, описавши цукерку, а представивши... так скажемо не зовсім готову цукерку (я намагаюсь нікого не образити

). Якщо я знаю, що я йду на шкільний концерт, я відповідно до нього ставлюсь і оцінюю, виходячи з можливостей школярів, якщо ж мені обіцяно феєрію, то я і оцінюю феєрію. Чому ніде не було написано, що роблять цю феєрію непрофесіонали?
Далі про досвід в даній справі: Так, я маю досвід і в участі і в організації концертів. Можливо концертів дещо іншого плану. Тільки я вас прошу, звільніть мене від приємності викладання тут свого резюме ТОМУ, ЩО дана справа НІЧИМ, по великому рахунку, НЕ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ від всіх інших справ. Чи то влаштовувати феєрію, чи забивати цвях, треба на совість. Або попросити когось, хто це зробить добре, або ж не робити. Інакше виходить лажа. Такі мої переконання, і я маю повне право, побачивши лажу критикувати її, виходячи виключно із цих переконань. Те, що я особисто роблю, я роблю теж виходячи з тих самих переконань. І не бачу причин вважати свою критику деструктивною. Зрештою, якщо я вас не переконав, то можете не вибачатись

Ну ото про брак цілей для критики, то вже наєзд

, я ні в якому разі не висміював "зовнішність жінок(дівчат) що виступали", ви неуважно читали. Скажіть, скільки смайликів я мав би поставити, щоб було зрозуміло, що власне нікого я брутально, цинічно, безпардонно і як мінімум невиховано не висміював (думаю ця фраза теж буде сприйнята неоднозначно

)
От, і на рахунок мене та ельфів... ги, я в захваті, віртуальне спілкування — штука дійсно дуже неоднозначна. Можна я оправдаюсь: я не вважаю себе ельфом. Я знаю тільки одне слово на quenya, і то знайшов його спеціально для відповіді Thror'у. Мій нік походить з gaelic language. Я не граю жодних ролей. Я просто говорю те, що думаю, і так як думаю. А нарід кидається на мене як Матросов на амбразуру! Людоньки, будьте простішими, постарайтесь подивитись на те НЕ з точки зору того, що вас хтось свідомо хоче образити, а з точки зору звичайної людини, яка вашій справі, так скажем, як мінімум співчуває. Ну можливо цинічності і сарказму в неї трохи більше

2 All: Зауважте, моя критика додала цукровому блаженству цього форуму ложечку перцю. А це вже позитив: іншим буде цікавіше читати, і вам, панове організатори подібних акцій, дасть альтернативний погляд на те, що ви робите. Я ні в якому разі не заперечую існування подібних акцій. Навпаки. Доречі, (ой, на це зара знову образяться

) немає такого поняття "не могли", є поняття "не хотіли". Бо все, що люди взагалі роблять впирається виключно в бажання. Фанатичне! Від сили того бажання залежить результат. А ще, безумовно, від поставленої мети.
Якщо поставити планку надто високо — може колись і перестрибнеш, але скільки разів опозоришся! Краще зробити менше, але добре, ніж багато (те, що було зокрема), але погано. Все це прописні істини, але чомусь перед тим як робити подібне ніхто про них не згадав.
На цьому вважаю цю тему для себе вичерпаною, принаймні для себе. Подальше спілкування зі мною на цю тему, якщо звичайно комусь взагалі цього хочеться

, може відбутись в ICQ, номер вище. Можна і на пиво сходити. А як ні... буду з нетерпінням чекати наступних подій, і сподіваюсь, що там об!"№%ти буде нічого. Не так то мені і в кайф, як ви думаєте. Оревуар!
P.S. До речі, мало не забув...
Цитатка: "...Не нравится, то что делают во Львове? Ну так и не ходи никуда."
Thror, дозволь мені залишити за собою право вибирати, куди ходити, а куди ні. ОК? Дякую наперед.
Красненько дякую, направду весело з вами спілкуватись. (напевно тому в повідомленні Aiwe стільки смайликів

).
Всім привіт!